Over ons

Welkom bij Poké Center, dé ultieme bestemming voor alle Pokémon-liefhebbers die streven naar het uitbreiden en verbeteren van hun geliefde Pokémon-verzameling. Bij Poké Center gaan we verder dan slechts een online winkel; we zijn een gemeenschap van gepassioneerde Pokémon-verzamelaars die hun liefde voor deze iconische franchise willen delen en verspreiden.

Ons verhaal begint met een team van enthousiaste Pokémon-verzamelaars die hun gedeelde passie hebben omgezet in een bloeiend bedrijf. Met jarenlange ervaring in het verzamelen en verhandelen van Pokémon-kaarten, -accessoires en -merchandise, hebben we Poké Center opgericht als een lokale winkel in onze gemeenschap. Dankzij de steun van onze mede-verzamelaars zijn we uitgegroeid tot een wereldwijde online winkel met een missie om hoogwaardige producten en een exceptionele winkelervaring te bieden aan alle Pokémon-liefhebbers over de hele wereld.

Wat ons onderscheidt, is ons streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid. We werken nauw samen met gerenommeerde leveranciers en garanderen dat al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bij Poké Center geloven we in het aanbieden van alleen het allerbeste, zodat onze klanten met vertrouwen kunnen winkelen en hun Pokémon-verzameling kunnen verbeteren met originele producten van de hoogste standaard.

Onze online winkel is niet alleen een bron van kwalitatieve Pokémon-producten, maar ook een plek waar gemeenschappen samenkomen. We streven ernaar om een vertrouwde omgeving te creëren waar fans hun liefde voor Pokémon kunnen delen, ervaringen kunnen uitwisselen en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten. Onze klanten zijn niet slechts consumenten; ze zijn een integraal onderdeel van de Poké Center-familie.

Als Pokémon-verzamelaars begrijpen we de adrenaline van het najagen van de nieuwste kaarten, het vinden van zeldzame verzamelobjecten en het personaliseren van onze collecties met leuke accessoires. Bij Poké Center streven we er voortdurend naar om onze klanten te verrassen met nieuwe producten. Onze toewijding aan innovatie zorgt ervoor dat we altijd op zoek zijn naar de nieuwste trends en exclusieve items om aan ons groeiende assortiment toe te voegen.

Onze klantenservice is een integraal onderdeel van de Poké Center-ervaring. We begrijpen dat vragen kunnen opkomen, of het nu gaat om onze producten, verzending of betalingen. Daarom staan we altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat elke klant de best mogelijke en meest moeiteloze winkelervaring heeft.

Bedankt voor je bezoek aan onze website. We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt om jouw Pokémon-verzameling aan te vullen. We hopen dat je geniet van het verkennen van onze webshop en het vinden van de perfecte toevoegingen aan jouw collectie.

6500+

Tevreden klanten gingen je voor.

315000+

Losse kaarten verkocht.

690+

Bulk en collecties ingekocht.

94.2%

Wordt dezelfde dag verzonden.

Waarom kiezen voor Poké Center?

"Natuurlijk zijn er veel verschillende webshops waar je Pokémon-producten kunt kopen. Hier zijn een aantal redenen waarom onze webshop de beste keuze is"

 • Betrouwbare kwaliteit

  We bieden alleen producten van de hoogste kwaliteit aan van gerenommeerde leveranciers. Dit zorgt ervoor dat onze klanten altijd tevreden zijn over de aankopen die ze bij ons doen.

 • Uitgebreid assortiment

  We hebben een uitgebreid assortiment aan Pokémon-producten, waaronder kaarten, accessoires en ook alle nieuwste producten. Dit betekent dat je alles wat je nodig hebt om jouw verzameling uit te breiden bij ons kunt vinden.

 • Exclusieve producten

  We zijn altijd op zoek naar nieuwe en spannende producten om aan ons assortiment toe te voegen. We bieden vaak exclusieve producten/kaarten aan die je nergens anders kunt vinden.

 • Snelle levering

  We zorgen ervoor dat onze producten snel bij onze klanten worden geleverd. Hierdoor kun je snel genieten van jouw nieuwe Pokémon-producten. Voor 16:00 besteld is de volgende werkdag in huis!

 • Uitstekende klantenservice

  We vinden het belangrijk om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Ons team staat altijd klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen.

 • Betrouwbare webshop

  We zijn een betrouwbare webshop met positieve recensies van onze klanten. Dit geeft onze klanten het vertrouwen om bij ons te bestellen. Al onze recensies zijn te lezen via het dashboard van WebwinkelKeur.

Onze Partners

You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key