Retourbeleid

Neem allereerst contact met ons op als je een retourzending wilt doen. Hieronder staat alle informatie die je nodig hebt om alles zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Het melden van retourproducten dient te worden gedaan binnen 14 dagen na het ontvangst van het pakket.
 • Het terugsturen van retourproducten dient binnen 14 dagen na het melden van de retourproducten te geschieden.
 • Het crediteren aan de consument zal binnen 14 dagen na aanmelden van de retourproducten geschieden.

Retourzending

De mogelijkheid van retourzending geldt gedurende 14 dagen. Indien er meer dan 14 dagen zijn verlopen sinds je aankoop, kunnen we je geen ruil of terugbetaling aanbieden. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Poké Center geretourneerd worden.

  Om je retour te verwerken, hebben we een aankoopbon of een bewijs van je aankoop nodig. Stuur je aankoop niet terug naar de fabrikant!

  Uitgesloten artikelen

  De volgende artikelen zijn uitgesloten van retourzendingen:

  • Bundel producten (kaartensets en cadeauboxen)
   Bij bundelproducten gaat het om een verrassingseffect, hierbij heeft de klant de mogelijkheid om verschillende soorten bundelproducten te ontvangen. Deze kunnen helaas niet van te voren worden besproken i.v.m. het verrassingseffect. Daardoor is het niet mogelijk om bundel producten te retourneren.
  • Mystery Boxen
   Bij Mystery Boxen gaat het om een verrassingseffect, hierbij heeft de klant de mogelijkheid om verschillende soorten producten te ontvangen. De inhoud kan helaas niet van te voren worden besproken i.v.m. het verrassingseffect. Daardoor is het niet mogelijk om Mystery Boxen te retourneren.
  • Cadeaubonnen (fysiek en digitaal)

  Terugbetalingen (indien van toepassing)

  Na ontvangst en inspectie van de teruggezonden artikelen, sturen we je via e-mail een ontvangstbevestiging. We laten je ook weten of we je terugbetaling hebben goedgekeurd of geweigerd. Als we je terugbetaling goedkeuren, wordt deze verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen automatisch via je creditcard of je oorspronkelijke betalingsmethode verrekend.

  Late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

  Als je je terugbetaling binnen 72 uur nog niet hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening. Neem dan eventueel contact op met de uitgever van je creditcard. Het kan even duren voor je terugbetaling te zien is. Als dat niet het probleem is, neem dan contact op met je bank. Vaak is er tijd nodig om een terugbetaling te verwerken. Heb je dit gedaan, maar heb je je terugbetaling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@poke-center.nl.

  Geschenken

  Als het gaat om een artikel dat specifiek als cadeau gekocht is en rechtstreeks naar jou is verstuurd, ontvang je een tegoed voor de waarde van het teruggestuurde artikel. We sturen je een cadeaubon zodra we het teruggestuurde artikel hebben ontvangen. Indien het artikel bij aankoop niet als cadeau is aangemerkt of de gever het artikel eerst zelf in ontvangst heeft genomen en pas daarna aan jou heeft gegeven, betalen we het artikel terug aan diegene die het jou gegeven heeft en krijgt diegene dus bericht dat je het hebt teruggestuurd.

  Verzending

  Om je artikel terug te sturen, neem je eerst contact met ons op via email. Verdere instructies zullen via email worden ontvangen.

  De verzendkosten voor het terugsturen van het artikel zijn voor jouw rekening. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Wanneer je een terugbetaling ontvangt, worden de verzendkosten in mindering gebracht van je terugbetaling. Hoe lang een vervangend artikel naar jou onderweg is, hangt af van waar je je bevindt. Als je ons een artikel stuurt met een waarde van meer dan € 75, overweeg dan een verzendservice met een traceeroptie of een verzekering. We geven geen garantie dat we je teruggestuurde artikel zullen ontvangen.

  Toestemming

  Wanneer je een bestelling doet bij Poké Center ga je automatisch akkoord met bovenstaand Retourbeleid.