Alles wat we weten over Scarlet & Violet: Temporal Forces
Nieuws

Alles wat we weten over Scarlet & Violet: Temporal Forces

De volgende Pokémon Scarlet & Violet TCG-set, Temporal Forces, staat gepland om begin 2024 te worden uitgebracht. Hieronder is alles wat we weten.

De volgende Scarlet & Violet Pokémon TCG-set, Temporal Forces, werd eerder dit jaar onthuld door Pokebeach en komt kort na de release van Paldean Fates.

Dankzij nieuwe 'leaks' in december 2023 hebben we nu een idee van wat de nieuwe set zal bevatten.

Hier is alles wat we tot nu toe weten, inclusief de releasedatum.

Releasedatum uitbreiding Pokémon TCG Temporal Forces

Volgens de onthulling van Pokebeach staat de release van Temporal Forces gepland op 22 maart 2024.

Verwacht wordt dat het kaarten zal bevatten uit twee aankomende sets, Wild Force & Cyber Judge, die op 26 januari 2024 in Japan worden uitgebracht.

Nieuwe kaarten in de Pokémon TCG Temporal Forces-uitbreiding Pokebeach verklaarde eerder in 2023 dat Ancient Pokemon Walking Wake ex en Iron Leaves ex, de Paradox-versies van Suicuine & Virizion, waarschijnlijk de belangrijkste kenmerken van de set zullen zijn.

In december 2023 werden het duo getoond op de Japanse cover art van de Wild Force- en Cyber Judge-pakketten die worden uitgebracht.

Twee Gouden Pokémonkaarten, Dark en Metal Energy, verschenen ook in de exclusieve onthulling.

Naast deze kaarten werden ook twee starter decks en bouwsets onthuld die waarschijnlijk gebaseerd zijn op Koraidon en Miraidon. Deze starter decks zijn een populaire manier voor nieuwe spelers om in het Pokémon Trading Card Game te stappen, maar dit is nog niet bevestigd op het moment van schrijven.

De Japanse Crimson Haze-set zal Pokémon bevatten van 'The Teal Mask', zoals de legendarische Pokémon Ogerpon, die vier vormen heeft, waaronder de Wellspring, Teal, Hearthflame en Cornerstone masker vormen, elk met hun eigen Tera-type.

Naast Ogerpon kunnen we ook speculeren dat andere Pokémon van The Teal Mask kunnen worden opgenomen. Deze omvatten het legendarische trio van Pokémon, Okidogi, Minkidori en Fezandipiti.

Naast deze Pokémon kunnen we ook andere Pokémon zien zoals Polchageist en Sinicstcha, een evolutie van Applin genaamd Dipplin, en een nieuwe vorm van Ursaluna genaamd Bloodmoon Ursaluna.

Spelers verwachten ook supporter- en trainerkaarten uit de DLC in de serie te zien, zoals Carmine en Briar.

Dat is alles wat we nu weten, maar blijf op de hoogte via Poké Center voor meer informatie over de Temporal Forces Pokémon TCG-set.

Schrijf een opmerking