Pokémon Scarlet & Violet TCG Kaarten Onthuld!
Nieuws

Pokémon Scarlet & Violet TCG Kaarten Onthuld!

Pokemon TCG heeft de sets onthuld met de starter Pokemon van Scarlet en Violet en hun evoluties. Pokemon TCG wordt al sinds de begindagen van de franchise onder fans gespeeld. Pokemon Scarlet en Violet zijn eind 2022 uitgebracht en fans hebben moeten wachten tot deze aflevering in de franchise zijn eigen Pokemon TCG-sets heeft met de starter Pokemon.

De Pokemon TCG begon in het vroege begin van de franchise en is populair geweest tijdens elke generatie Pokemon-videogames. Nadat de laatste Sword and Shield-uitbreiding voor de Pokemon TCG was uitgebracht, werd verwacht dat The Pokemon Company het spel zou verlaten en richting Scarlet en Violet zou gaan.

The Pokemon Company heeft de volgende officiële Pokemon TCG-set onthuld, en het zal een andere zijn rond Scarlet en Violet. In navolging van de eerder onthulde Scarlet- en Violet-producten, heet deze specifieke set Triple Beat en bevat de starter-Pokemon van Scarlet en Violet en hun evoluties. De schattige kunst voor deze nieuwe set werd gedeeld op het YouTube-kanaal van The Pokemon Company en ook door Joe Merrick van Serebii op Twitter. Zowel de zeldzame als de normale versie van de kaarten worden onthuld in de YouTube-video van The Pokemon Company. De Triple Beat Pokemon TCG-sets hebben tot nu toe alleen een releasedatum voor 10 maart 2023 in Japan, en voorlopig geen westerse datum.

De tot nu toe getoonde afbeeldingen zijn van de zeldzame, holografische versies van de kaarten, met enkele van de schattigste pre-evolutie starters. Fuecoco wordt gezien in een winkelwagentje, Quaxly pronkt in een spiegel en Sprigatito slaapt in een bloembed. Elke kaart lijkt een element over te brengen van de persoonlijkheid van elke Pokemon die fans al kennen en waar ze van houden. De normale versies van de kaarten hebben in elke evolutie een vergelijkbare charme. De Pokemon TCG staat bekend om zijn prachtige kaartontwerpen, en deze set is niet anders.

De meest populaire in deze set is Fuecoco, waarbij de meeste opmerkingen in de tweet van Joe Merrick wijzen op de uitdrukking en maniertjes van de schattige vuurkrokodil. Elk van deze Pokemon heeft zijn eigen persoonlijkheid en de kunst brengt ze perfect over. Deze spannende set komt onder het nieuws dat Pokemon TCG een aantal grote veranderingen doormaakt in 2023, maar of die veranderingen de populariteit van deze set zullen beïnvloeden, is onbekend.

Pokemon TCG-fans krijgen iets lekkers te wachten in de Triple Beat-set, en ook al heeft het nog geen westerse releasedatum, er is in ieder geval iets voor fans om naar uit te kijken. Met Pokemon TCG Live nu in wereldwijde bèta, hebben Pokemon TCG-fans genoeg tijd om hun decks dienovereenkomstig te plannen.

Schrijf een opmerking